Mijn profiel

Annabel Eigenhuis
Voornaam
Annabel
Achternaam
Eigenhuis
E-mailadres
communicatie@domusmagnus.com
Organisatie
Domus Magnus
Website (http://www.website.nl)
Biografie
Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen?zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel.
woonvorm kiezen ouderenzorg
7 maanden geleden geen commentaar

Wanneer is het geschikte moment om naar een verzorging- of verpleeghuis te verhuizen? Wat zijn de mogelijkheden en hoe kom je erachter wat de juiste plek is? De relatiemanagers bij Domus Magnus delen hun ervaringen met ons.

Paro-zorgrobot-zeehond
8 maanden geleden 1 Reactie

Het gevoel van eenzaamheid komt helaas veel voor bij ouderen. Volgens het Ouderenfonds bij maar liefst een kwart van de ouderen in Nederland. Daarbij missen ook veel mensen het gezelschap van een huisdier, als ze daar zelf niet meer aan kunnen of willen beginnen. Terwijl ouderen vaak juist ontzettend opfleuren van een huisdier. Dan lijkt […]

Domus Magnus - Ouderenzorg wensen doen
8 maanden geleden geen commentaar

Bij Domus Magnus mogen alle bewoners in december één of meerdere wensen voor het komende jaar uitspreken. Het vervullen van al die wensen zorgt voor allerlei positieve effecten. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers.

Annabel Eigenhuis heeft nog geen vrienden.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...