Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2019

Leidinggeven in de zorg – 3 dagen

18 september | 11:30 am - 6:00 pm
KALCIO Academy, Marathon 2
Hilversum, 1213PH
+ Google Maps
€750

In deze praktijkgerichte training van drie dagen, verspreid over een aantal weken, krijg je handvatten aangereikt om jouw afdeling en team succesvol vorm te geven. En zeker zo belangrijk: jezelf als leidinggevende te ontwikkelen en kennis te maken met alle belangrijke aspecten van het leiding geven. Als leidinggevende in de zorg ben je belangrijk voor je team, de specialisten, maar bovenal voor de patiënt. Er is daarom veel aandacht voor patiëntgericht denken en patiëntgericht doen. Ook wordt er (interactief) aandacht…

Meer weten »

Seminar De Gelukkige Dokter | 26 sep 2019

26 september | 9:30 am - 4:15 pm
Buitenplaats Amerongen, Drostestraat 12
Amerongen, Utrecht 3958 BK Nederland
+ Google Maps
€449

Hoge werkdruk, mondige patiënten, de sturende rol van verzekeraars en steeds meer regels vanuit de overheid. Elke zorgprofessional begint vol bezieling, maar in de praktijk wordt die bezieling aardig op de proef gesteld. Is er in ons huidige zorgsysteem nog wel ruimte voor échte verbinding met de patiënt? Tijdens het seminar De Gelukkige Dokter op 26 september 2019 nemen we u mee in de toekomst van de dokter. Hoe maken we verbinding met het hart van het vak en krijgen we werkgeluk terug?

Meer weten »

november 2019

Agenda voor de toekomst

1 november

De Agenda voor de toekomst vormt de ruggengraat van de Beweging 2025, die er op gericht is fundamentele veranderingen in de zorg tot stand te brengen. De Agenda voor de toekomst kent twee belangrijke elementen: de borgtafels en de learning communities. Het evenement kent niet echt een datum omdat het per 1 augustus begint met tweemaandelijkse bijeenkomsten.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen