De content op Zorgcommunity is grotendeels user generated en dat betekent dat interessante content die jij wilt delen altijd welkom is. Onderaan deze pagina vind je de link naar ons redactiestatuut met de spelregels en een stijlgids, maar ook tips en tricks voor het schrijven van goede content.

Contentsoorten

Op het platform van Zorgcommunity vind en deel je de volgende soorten content:

ARTIKELEN / Interessante blogs, interviews of onderzoeksrapporten bijvoorbeeld
VIDEO’S /  zoals instructievideo’s vlogs, leergangen, eventverslagen en animatiefilmpjes
VACATURES / vind de juiste match voor jouw vacature door ‘m te delen via Zorgcommunity
EVENTS / denktanks, congressen, summits en andere bijeenkomsten plaatsen we voor je in de eventkalender
BOEKEN / presentatie van boeken over de zorg of gerelateerde onderwerpen

Elk artikel heeft een korte inleiding van zo’n vijftig woorden. De lengte van een artikel is minimaal 500 en maximaal 1500 woorden.

Aanleveren van content

Heb je een stuk geschreven? Je kunt deze zelf insturen wanneer je bent ingelogd. In het menu verschijnen dan de optie ‘Plaats zelf een…’. Vervolgens kies je voor een blog, event of vacature. Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar de redactie: jdingemans@zorgcommunity.com.

Lees meer over de spelregels, tips & tricks voor het schrijven van pakkende content en onze stijlgids in het redactiestatuut.

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: