Wie weet beter wat er nodig is in de zorg dan de professional? Daarom staat de individuele zorgprofessional centraal bij Zorgcommunity. Hier vindt de professional in de zorg alles om kennis en ervaringen te delen, te leren en te groeien. Samen bouwen we online én offline aan een dynamisch ecosysteem. Zo maken we samen de zorg efficiënter en innovatiever, en hopelijk nog leuker ook! Minder regeldruk en gedoe, meer aandacht voor de patiënt en de professional.

Voor de zorg

De community komt tot stand in samenwerking met mensen in de zorg, dat betekent dus dat de content die je hier vindt grotendeels user generated is. Maar achter de schermen maakt een team van drie personen het allemaal mogelijk.


Het kernteam

REMCO MOSTERTMAN // BUSINESS DEVELOPER

Remco

Deze bevlogen community builder en business developer loopt over van de goede ideeën en weet ze nog te realiseren ook. Zijn passie voor ICT en een achtergrond in HR zorgden ervoor dat hij zich toelegde op het bouwen van communities waarin mensen rondom vakgebieden of in branches online en live verbinden, ontmoeten en kennis delen. Remco is de founding father van HRcommunity: een bloeiende community voor HR-professionals met een bereik van meer dan 100.000 mensen.

Toen de vraag naar een platform voor zorgprofessionals hem bereikte, wist hij meteen wat hem te doen stond. Want hoewel de zorg in Nederland het eigenlijk heel goed doet, is Remco van mening dat er nog veel meer mogelijk is. Vol overgave stort hij zich op concept- en ict-ontwikkeling, relaties en social. Eén ding is zeker: Remco creëert beweging.

 

EVELIEN TOERING // PROGRAMMA-MANAGER

Evelien.png‘Getting things done’ is het motto van deze onmisbare duizendpoot. Evelien is dan ook al jaren Remco’s rechterhand bij HRcommunity. Met een gezonde dosis realisme leidt ze nu ook de boel bij Zorgcommunity in goede banen en houdt daarbij de doelen in het oog.

In haar vrije tijd geeft Evelien de bokszak ervan langs en diezelfde power zien we terug bij de organisatie van projecten en events. Dat doet ze ook nog eens op zo’n manier dat we allemaal van haar houden. We kunnen wel zeggen dat Evelien ervoor zorgt dat dingen voor elkaar komen.

 

JET DINGEMANS // HOOFDREDACTEUR

JetContentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en Meetups.

Na een studie gezondheidswetenschappen en banen op het gebied van copywriting en communicatie, was deze job bij Zorgcommunity een schot in de roos. Ze stapt dus iedere ochtend met een grote glimlach op de fiets richting kantoor.