Zorgincubator

In de Zorgincubator werken zorginstellingen met elkaar en met andere relevante belanghebbenden aan de versnelling van innovatie in de zorg, gericht op het mensdomein.

Slimmer organiseren en gedrag veranderen. De Zorgincubator is een zoektocht naar nieuwe en vernieuwende oplossingen, voor meer effectiviteit, efficiëntie en werkgeluk. Voor medewerkers en patiënten.


Innovatieversneller voor de zorg


Via de open Zorgcommunity – gericht op individuen – worden inzichten gedeeld. Met, voor en door iedereen in de zorg. De Incubator wordt vormgegeven door een gecommitteerde groep instellingen, heeft een meer besloten karakter en is gericht op co-creatie. Uiteraard staan beide in verbinding. 

Missie

De maatschappelijke en technologische ontwikkelingen gaan te snel om deze als zorginstelling zelfstandig bij te benen. Innoveren in community’s gaat sneller en beter. Wij werken aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg, vanuit menskracht. Samen staan we sterker, samen maken we onze eigen toekomst!

Connected innovation waarbij de mens centraal staat met zorginstellingen,  onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

In het kort

/ innovatie en samenwerking
/ halen, brengen en delen
/ mens en technologie
/ leren, creëren, innoveren en groeien

/ op basis van data en inzichten
/ oplossen van echte uitdagingen
/ uit de dagelijkse praktijk, met oog voor de toekomst

/ content en branding via de open community

Activiteiten

Het programma bestaat onder meer uit een meet-up in mei 2020, een pitch arena, datalab en accelerators rond het thema The Future of Health.

Wil je meer informatie of je vast aanmelden? Stuur ons een bericht, dan houden we je op de hoogte!