Voor de zorg

Binnen Zorgcommunity vindt de professional in de zorg alles om kennis en ervaringen te delen, te leren en te groeien. Samen bouwen we online én offline aan een dynamisch ecosysteem. Zo maken we samen de zorg efficiënter en innovatiever, en hopelijk nog leuker ook! Minder regeldruk en gedoe, meer aandacht voor de patiënt en de professional.

Op verschillende manieren verbinden we professionals, goede ideeën en initiatieven in de zorg. Bijvoorbeeld via deze website, maar ook via onze socialmediakanalen en tijdens de meet-ups die we organiseren.

Wie weet beter wat er nodig is in de zorg dan de professional? Daarom staat de individuele zorgprofessional centraal bij Zorgcommunity. De community komt tot stand in samenwerking met mensen in de zorg, dat betekent dus dat de content die je hier vindt grotendeels user generated is. Maar achter de schermen maakt een team van vier personen het allemaal mogelijk.

Meer van Zorgcommunity


Het kernteam van Zorgcommunity

Remco Mostertman // business developer

Deze bevlogen community builder en business developer loopt over van de goede ideeën en weet ze nog te realiseren ook. Zijn passie voor ICT en een achtergrond in HR zorgden ervoor dat hij zich toelegde op het bouwen van communities waarin mensen rondom vakgebieden of in branches online en live verbinden, ontmoeten en kennis delen. Remco is de founding father van HRcommunity: een bloeiende community voor HR-professionals met een bereik van meer dan 100.000 mensen. In 2019 is ook Onderwijscommunity gestart.

Toen de vraag naar een platform voor zorgprofessionals hem bereikte, wist hij meteen wat hem te doen stond. Want hoewel de zorg in Nederland het eigenlijk heel goed doet, is Remco van mening dat er nog veel meer mogelijk is. Vol overgave stort hij zich op concept- en ict-ontwikkeling, relaties en social. Eén ding is zeker: Remco creëert beweging.

 

Evelien Toering // programma-manager

Evelien Toering - programma-manager Zorgcommunity‘Getting things done’ is het motto van deze onmisbare duizendpoot. Evelien is dan ook al jaren Remco’s rechterhand bij HRcommunity. Met een gezonde dosis realisme leidt ze nu ook de boel bij Zorgcommunity in goede banen en houdt daarbij de doelen in het oog.

In haar vrije tijd geeft Evelien de bokszak ervan langs en diezelfde power zien we terug bij de organisatie van projecten en events. Dat doet ze ook nog eens op zo’n manier dat we allemaal van haar houden. We kunnen wel zeggen dat Evelien ervoor zorgt dat dingen voor elkaar komen.

 

Jet Dingemans // hoofdredacteur

Jet Dingemans - Hoofdredacteur ZorgcommunityContentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Na een studie gezondheidswetenschappen en verschillende banen op het gebied van copywriting en communicatie, was deze job bij Zorgcommunity een schot in de roos. Ze stapt dus iedere ochtend met een grote glimlach op de fiets richting kantoor.