Mijn profiel

Suzanne Verheijden
Voornaam
Suzanne
Achternaam
Verheijden
E-mailadres
suzanne.verheijden@sheerenloo.nl
Organisatie
's Heeren Loo
Functie
Programmamanager
Website (http://www.website.nl)
Biografie
Suzanne is innovatiemanager bij 's Heeren Loo en oprichter van Buro StrakZ. Daarmee biedt ze samen met een team van deskundige freelancers verschillende diensten aan zorgorganisaties en zorgprofessionals met één doel: medewerkers klaarstomen voor de toekomst!
tips voor apps en andere digitale trucjes
1 maand ago no Comment

Ik houd er van als ik iets ontdek dat me sneller laat werken op de computer. Ik doe ‘the dance of joy’ als ik een trucje ontdek dat me slimmer maakt. Ik glim van blijdschap als ik een tip krijg die me tijd bespaart. In een vorig artikel riep ik op om allemaal aan je […]

Brainstormen in de zorg
2 maanden ago no Comment

Suzanne Verheijden volgde met medewerkers van het innovatieplatform ’s Heeren Loo een cursus ‘Creativiteit en creatieve processen’. Wat bleek? Ze was een brainstormamateur! In dit blog deelt ze de belangrijkste tips.

digitale vaardigheden Suzanne Verheijden - BuroStrakz
3 maanden ago no Comment

Hoe zit het met de digitale vaardigheden van zorgprofessionals in jullie organisatie? Wil jij inzicht in waar het al goed gaat en wat nog beter kan op het gebied digitalisering? Doe de zelftest die Suzanne Verheijden ontwikkelde.

Susanne Verheijden wil Silicon Valley naar Nijmegen halen
4 maanden ago no Comment

Namens ’s Heeren Loo mag Suzanne Verheijden naar het mekka van innovatie: Silicon Valley! Maar wat is het eigenlijk en kunnen we die cultuur ook in Nederland creëren?

digivaardig in de zorg
6 maanden ago no Comment

Suzanne Verheijden doet een rekensommetje en komt erachter dat wanneer duizend medewerkers in de organisatie een computercursus volgen, dit leidt tot ruim 100.000 uur aan extra tijd voor de cliënt.

apple lunchbreaks digitale vaardigheden
7 maanden ago no Comment

De wereld wordt digitaler. Er wordt vaak gesproken over onze cliënten met een verstandelijke beperking en hoe we ervoor zorgen dat zij de nieuwe wereld blijven begrijpen. Maar hoe blijven de begeleiders bij?

Suzanne Verheijden does not have any friends yet.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...