Mijn profiel

Laura Kerckhoffs
Voornaam
Laura
Achternaam
Kerckhoffs
E-mailadres
laura@creativityclub.nl
Organisatie
Creativity Club
Functie
Manager Creativiteit en Innovatie
Website (http://www.website.nl)
Biografie
De Creativity Club is meester in het aanboren van creativiteit en innovatiekracht op de werkvloer. Onze programma’s helpen medewerkers hun creatief potentieel en oplossend vermogen te activeren en ontwikkelen. Daarnaast leren we organisaties deze waardevolle vaardigheden te faciliteren en cultiveren. Het resultaat? Een wendbare, toekomstbestendige organisatie vol trotse medewerkers.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...
Creativiteit biedt oplossingen pt 2
1 jaar geleden geen commentaar

Wat kun je doen als leidinggevende om creativiteit en innovatiekracht te stimuleren in je team? De Creativity Club deelt tips uit het bedrijfsleven, voor zorg & welzijn.

creativiteit biedt oplossingen
1 jaar geleden geen commentaar

De zorg kampt met grote uitdagingen. Deze vereisen dagelijks veel creativiteit van de medewerkers op de werkvloer. Wat kan jij doen als leidinggevende om creativiteit (creatief denken) en innovatiekracht te activeren en stimuleren in je team?

Effectiever brainstormen
1 jaar geleden geen commentaar

Brainstormen, je doet het waarschijnlijk al jaren, en je doet het waarschijnlijk ook al jaren verkeerd. Er zijn maar weinig organisaties die de methode toepassen zoals deze oorspronkelijk bedoeld is.

Creativiteit als motor voor innovatie
1 jaar geleden 1 Reactie

Veranderen, verbeteren, vernieuwen en innoveren. Het staat bovenaan de verlanglijst van veel zorginstellingen en dat is maar goed ook, want wie wil voldoen aan de behoeften van morgen, moet continu innoveren. De vraag is alleen: waar start je?

Misverstanden over innovatie in de zorg
1 jaar geleden geen commentaar

Innovatie is disruptief, sector-veranderend en eigenlijk alleen weggelegd voor hippe start-ups? Laura Kerckhoffs ontkracht 6 misvattingen over zorginnovatie.

Laura Kerckhoffs does not have any friends yet.