Mijn profiel

Jet Dingemans
Voornaam
Jet
Achternaam
Dingemans
E-mailadres
jdingemans@zorgcommunity.com
Organisatie
Zorgcommunity
Functie
Hoofdredacteur
Website (http://www.website.nl)
Biografie
Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...
Barbara van Ede | verpleegkundige UMC Utrecht
2 jaar geleden 3 Reacties

Barbara van Ede is medium care vepleegkundige bij het UMC Utrecht. In dit interview vertelt ze over werken in de zorg, de uitdagingen in de zorgsector en haar visie op de toekomst van zorg.

Niels Bloembergen Alliade
2 jaar geleden geen commentaar

INTERVIEW // Wat vinden jullie van de Nederlandse zorgsector? Om daar achter te komen gaan we het gesprek aan met professionals op verschillende posities en uit verschillende sectoren in de zorg. Niels Bloembergen is Innovator bij Zorggroep Alliade. In dit interview vertelt hij over werken in de zorg, de uitdagingen in de zorgsector en zijn […]

Mark Vervuurt ASVZ
2 jaar geleden geen commentaar

INTERVIEW // Wat vinden jullie van de Nederlandse zorgsector? Om daar achter te komen gaan we het gesprek aan met professionals op verschillende posities en uit verschillende sectoren in de zorg. Mark Vervuurt is orthopedagoog/GZ-psycholoog en projectleider eHealth bij ASVZ. In dit interview vertelt hij over werken in de zorg, de uitdagingen in de zorgsector […]

Go Data Driven: data, zorg en innovatie
2 jaar geleden geen commentaar

Kom 18 januari naar de meet-up over data, zorg en innovatie! Met onder meer AI-specialist Ivo Everts.

Maikel Eikenboom - Carante groep
2 jaar geleden geen commentaar

Maikel Eikenboom is Procesbegeleider zorgtechnologie en innovatie bij Carante Groep. In dit interview vertelt hij over werken in de zorg, de uitdagingen in de zorgsector en zijn visie op de toekomst van zorg.

2 jaar geleden geen commentaar

Quirine Dijkman is teamleider Centrale Registratie en Verantwoording bij Abrona. In dit interview vertelt ze over werken in de zorg, de uitdagingen in de zorgsector en haar visie op de toekomst van zorg.

Zorgcommunity Innovatiequiz
2 jaar geleden geen commentaar

Op de Kennismarkt 2018 onderwierpen we bezoekers aan de Zorgcommunity Innovatiequiz: zeven vragen over innoveren en werken in communities… Benieuwd hoeveel jij daarvan weet? Doe de quiz! 

Steven Burgmeijer // Spaarne Gasthuis
2 jaar geleden geen commentaar

INTERVIEW // Na het grootste deel van zijn carrière door te brengen bij de Overheid, koos hij dit jaar voor een baan in de zorg. Lees het interview dat Steven Burgmeijer gaf voor de HRtop100.

Meet-up: leiderschap en werkcultuur
2 jaar geleden geen commentaar

Tijdens deze derde Zorgcommunity meet-up dit jaar gaan Shawna Butler, Frank Jol, Simone de Kok en Dieke Feliksdal het hebben over leiderschap in de zorg.

Fontys minicollege zorgtechnologie
2 jaar geleden geen commentaar

KIJKTIP // Anne-mie Sponselee gaat in dit minicollege voor zorgprofessionals in op de voordelen van het effectief inzetten van zorgtechnologie in zorg en welzijn.