Mijn profiel

Zorgcommunity Redactie
Voornaam
Zorgcommunity
Achternaam
Redactie
E-mailadres
redactie@zorgcommunity.com
Organisatie
Zorgcommunity
Functie
redactie
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...
Auteurs van Zorgcommunity
Deze groep is besloten voor auteurs van Zorgcommunity
Zorgcommunity_Oracle_Banner_rapport
1 jaar geleden geen commentaar

Oracle en de toonaangevende business school WHU-Otto Beisheim School of Management hebben een baanbrekende studie gecreëerd. Meer dan 6.000 professionals wereldwijd hebben bijgedragen aan het verzamelen van 2,4 miljoen datapunten. Dit levert een uniek inzicht in ‘Hoe bedrijven concurrentievoordelen kunnen behouden in het digitale tijdperk door een combinatie van technologie, vaardigheden, persoonlijkheidskenmerken en organisatie?’. Het […]

2 jaar geleden geen commentaar

Start-up Welly biedt app & coaching gratis aan voor ziekenhuizen, tegen kostprijs voor bedrijfsleven Amsterdam, 2 april 2020 – Amsterdamse e-health start-up Welly stelt tijdelijk een speciaal WellyCares programma beschikbaar om medewerkers in de zorg en bedrijfsleven te helpen bij stressreductie. De Welly app en personal coaching is per direct gratis beschikbaar voor ziekenhuizen en […]

Arbeidsmarkt zorg in cijfers
2 jaar geleden geen commentaar

Onderzoek laat zien dat het aantal vacatures in de zorg dit jaar met 12% gestegen is. Vooral onder verpleegkundigen is de druk ongekend. Lees hier het hele rapport!

seniorenwoning - traplift
2 jaar geleden geen commentaar

In 2040 zijn ruim 1,5 miljoen mensen 80 jaar en ouder. Bijna alle ouderen willen zelfstandig blijven wonen, maar hoe maak je van je huis een seniorenwoning?

Jan Rotmans
2 jaar geleden geen commentaar

In deze video legt Jan Rotmans het verband tussen hervormingen in de langdurige zorg en grote transitieprocessen in andere sectoren.

elektronische gegevensuitwisseling in de zorg
2 jaar geleden geen commentaar

Digitale gegevensuitwisseling kan de administratieve lasten van zorgprofessionals verlichten. Hoe versnellen we dit proces van digitalisering?

Hoe kun je persoonsgerichte zorg ondersteunen?
2 jaar geleden geen commentaar

Het ondersteunen van zelfmanagement bij patiënten kost veel tijd, maar kan ook veel opleveren. Deze video laat zien hoe je persoonsgerichte zorg in de praktijk brengt.

Infographic eHealth Nivel
2 jaar geleden geen commentaar

Hoewel zorgverleners vaak enthousiast zijn over eHealth, blijft het gebruik beperkt. Waar liggen nou de barrières? Bekijk de infographic!

79% Nederlanders denkt dat dekking van hun zorgverzekering niet verandert
2 jaar geleden geen commentaar

Deze week werd een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat veel Nederlanders onvoldoende kennis hebben van belangrijke basisprincipes uit ons zorgstelsel.

Minister de Jonge: ‘Zorg écht anders inrichten’.
2 jaar geleden geen commentaar

In deze podcast reageert minister de Jonge op de ziekenhuisstaking op 20 november en vertelt hij over zijn ideeën waarom de zorg moet veranderen. Hiervoor was hij vorige week aanwezig in Japan bij de G20.

Zorgcommunity Redactie does not have any friends yet.