VACATURE // Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem – onlangs uitgeroepen tot het beste ziekenhuis van Nederland – is op zoek naar een leerling SEH-verpleegkundige voor 32 – 36 uur. In deze functie leer je om zelfstandig de verpleegkundige zorg voor de patiënt en zijn naasten in acute situaties op de afdeling SEH te verlenen. Het ziekenhuis maakt deel uit van Rivas Zorggroep.

 

OVER DE FUNCTIE

Functie start per 1 oktober 2018 (de opleiding in april 2019) op de afdeling SEH voor de duur van de opleiding. Het theoretische deel wordt gegeven aan het Albeda College in Rotterdam en duurt 16 maanden. Het praktische deel vindt aan de hand van een portfolio plaats op de afdeling SEH van ons ziekenhuis. De opleiding is gebaseerd op de richtlijnen van het College Zorg Opleidingen.

WAT NEEM JE MEE?

Een leerling SEH-verpleegkundige bij Rivas Zorggroep:

  • is in het bezit van een diploma mbo- of hbo-verpleegkunde, aangevuld met twee jaar werkervaring in een ziekenhuis.
  • is stressbestendig en bereid tot detachering gedurende een gedeelte van de opleiding.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Een goed salaris volgens de CAO Ziekenhuizen. Inschaling is afhankelijk van je behaalde diploma en werkervaring.
  • Een uitstekend pakket algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden; je bouwt automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook is het mogelijk je via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten.
  • De mogelijkheid zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen (MKA regeling Zorg). Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken om bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon te kopen.

SOLLICITEREN

Solliciteren kan tot 24 augustus. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 31 augustus 2018. Houd rekening met deze datum in je agenda, wanneer je solliciteert op functie.

Informatie en solliciteren


Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: