VACATURE // Ben jij een initiatiefrijke en innovatie GZ-psycholoog? Dan is Vincent van Gogh voor GGZ in Limburg misschien wel op zoek naar jou!

FUNCTIE

Vincent van Gogh is op zoek naar een GZ Psycholoog voor diverse afdelingen. De uren worden verdeeld over twee afdelingen: het Topklinisch Korsakov Centrum voor alcoholgerelateerde cognitieve stoornissen en het Topklinisch Centrum voor Neuropsychiatrie (waarvan tijdelijk 8 uur voor zwangerschapschapsvervanging) voor de ontwikkeling van een nieuwe behandeling (Master Mind). Jij pakt als GZ-Psycholoog de uitdagingen van deze tijd met beide handen aan. Daarbij denk je niet in hokjes, maar out of the box. Samen met onze ketenpartners en het sociale netwerk zoek je naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige problemen.

 

WAT BIEDT VINCENT VAN GOGH JE?

Wij bieden een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een ambitieuze organisatie. De functie is, afhankelijk van je opleiding en ervaring, ingedeeld in FWG65.

JOUW PROFIEL

  • Je bent een BIG-geregistreerde GZ psycholoog bij voorkeur met ervaring met het diagnosticeren en behandelen van bovengenoemde doelgroep vanuit een systemisch kader in de GGZ.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met neuropsychologische diagnostiek, kennis van psychodiagnostische onderzoeksmethoden, van psychiatrische ziektebeelden en hersenaandoeningen.
  • Je werkt zelfstandig maar stemt goed af met collega’s, je toont initiatieven, bent flexibel, houdt goed overzicht over parallelle werkprocessen en je weet een constant hoge inhoudelijke kwaliteit te combineren met resultaatgerichtheid.
  • Je toon initiatief, staat stevig in je schoenen, bent flexibel, innovatief, en werkt tevens gericht op het behalen van de gestelde behandeldoelen.
  • Je bent een autonome werker die de wens en de kwaliteiten heeft om zowel een team met ervaren professionals aan te sturen als er ook deel van uit te maken.
  • Je bent in staat om verbindend (samen) te werken, hebt goede communicatie vaardigheden.
  • Je bent bekwaam in het werken met groepen via e-health.

 

MEER WETEN

Wil je meer informatie over de vacature? Voor meer informatie over de functie kun je voor wat betreft het TCvK terecht bij dr. Serge Walvoort, klinisch neuropsycholoog en specialist manager, via: swalvoort@vvgi.nl of 0478 – 786 160 en voor het TCvN bij dr. P.A.M. Wingbermühle, klinisch neuropsycholoog, via pwingbermuhle@vvgi.nl of 0478 – 572 339.

Informatie en solliciteren


Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: