Op 18 januari organiseren de hogeschool van Amsterdam en Zorgcommunity een meet-up over data, zorg en innovatie. Kom je ook?

Go Data Driven ‘How do we put the data in the process?’

And how do we turn processes and data into innovation?

Deze vraag stelde Ivo Everts van Go Data Driven aan het publiek tijdens de Big Data Expo van 2018. Goede vraag!, dachten wij. Graag nodigen we je uit voor een meet-up georganiseerd door het 4e jaars programma Health van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en Zorgcommunity. Doel is om elkaar te meeten rondom het thema data, zorg en innovatie en te kijken of er samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan rondom dit thema. Dit kan bijvoorbeeld door studenten te laten onderzoeken hoe, waar en op welke manier data kan helpen bij innovatie ondersteund door Go Data Driven in het kader van the Knowledge Mile. Met onder meer AI-specials Ivo Everts, inspiratiepitches, een rondetafelsessie en uiteraard een afsluitende borrel.

Zin en tijd om mee te denken en mee te praten over data driven innovatie in de zorg? Schuif dan aan!

Vrijdag 18 januari om 16:00 uur op de Amstelcampus. Exacte locatie volgt na aanmelding.

Voor wie? Zorgprofessionals werkend met of nieuwsgierig naar de toekomstige bedrijfskundige datavraagstukken, die daar al mee gestart zijn of willen starten. Meer informatie over het programma vind je in deze flyer.

Aanmelding is gesloten.

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: