De Compaan is een complete tablet voor ouderen en senioren. Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en de eenvoudige navigatie, maak je zo ook ouderen deelgenoot van onze digitale communicatie.

Compaan voor professionele zorg

Voor professionals in de zorg is er een speciale Compaan ontwikkeld die je als zorgverlener gemakkelijk integreerd in de dienstverlening. Deze zorg-Compaan hebben is uitgerust met een speciale zorgknop.


Eén druk op de knop

Wanneer de gebruiker op de knop drukt, ontvang je een melding dat de Compaangebruiker zorgdiensten wil afnemen. Bijvoorbeeld omdat er een ongelukje is gebeurd waarbij hulp gewenst is of omdat er iemand nodig is om mee te gaan naar een afspraak.


Samen zorgen

Ook de familie krijgt via het Compaan Portaal toegang tot de dienstverlening van de zorgverlener. Zo wordt een mooie samenwerking mogelijk van professionele zorg en mantelzorg, met voor de zorgverlener een extra verkoopkanaal.


De belangrijkste functionaliteiten:
  • surfen over internet
  • beeldbellen
  • agenda
  • berichten verzenden
  • medicijnherinneringen
  • foto’s en video’s delen
  • dagelijkse check-in


Eenvoudige implementatie

Zorgverleners kunnen eenvoudig met de Compaan aan de slag. In een paar stappen kan de Compaan opgezet worden in de stijl van de organisatie. Ook het Compaan Portaal wordt herkenbaar vormgegeven. Ingewikkelde IT-veranderingen zijn niet nodig. De aanvragen van klanten kunnen eenvoudig als een e-mail worden afgeleverd. Zorg op afstand is nog nooit zo bereikbaar geweest.

Meer informatie? Bekijk de website van Compaan.


 

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: