VACATURE // Ben je een enthousiaste verpleegkundige die een baan dichtbij huis zoekt? Dan is deze functie van verpleegkundige AOA bij Het Spaarne Gasthuis in Haarlem iets voor jou. Eerst de sfeer proeven? Een dagje meelopen kan altijd!

FUNCTIE

Als AOA verpleegkundige maak je deel uit van een groot multidisciplinair team van ruim 45 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorgverlening aan de patiënt. Je behandelt patiënten die van de spoedeisende hulp komen met de intentie om versneld tot een diagnose te komen en een verpleeg- en behandelplan in te stellen. De specialisaties die op AOA zijn vertegenwoordigd: chirurgie, interne geneeskunde, KNO, neurologie, geriatrie en gynaecologie.

 

WAT BIEDT HET SPAARNE GASTHUIS JE?

Deze functie van verpleegkundige is ingedeeld in functiegroep 45 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 3.072,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring. Het dienstverband is voor bepaalde tijd, voor in eerste instantie één jaar. Na een jaar is de intentie het dienstverband voor onbepaalde tijd voort te zetten.

 

JOUW PROFIEL

Je bent een gediplomeerd verpleegkundige met minimaal één jaar werkervaring, die beschikt over parate kennis over alle voorkomende specialismen. Als verpleegkundige op deze afdeling moet je snel kunnen schakelen en kunnen omgaan met een fluctuerende werkdruk. Dit is voor jou geen probleem maar een uitdaging. Jij bent een enthousiaste, dynamische, flexibele en gedreven verpleegkundige die samen met de collega’s deze afdeling verder wil professionaliseren en profileren. Je bent bereid om alle diensten te werken.

 

MEER WETEN

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michiel Stolten, afdelingshoofd AOA, via telefoonnummer 06-11038953 of Wiebeke Pilot, afdelingshoofd AOA, via telefoonnummer 06-11038911

Solliciteren kan voor 21 augustus. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Informatie en solliciteren

 


Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: