PRAAT MEE // LAAT JE INSPIREREN // ONTMOET ZORGCOLLEGA’S

28 juni staat bij Zorgcommunity in het teken van werkgeluk in de zorg! Tijdens deze middag hoor je de visie van de experts, maar ga je zelf ook actief aan de slag met je eigen vragen en uitdagingen. Spar met elkaar en de experts, en wissel praktische tips uit die je werk makkelijker maken.

Hoe maken we de zorg leuker?

Werkgeluk en bevlogenheid in de zorg zijn cruciale thema’s die nog veel te weinig aandacht krijgen. De sector heeft te maken met reorganisatie na reorganisatie, krappe budgetten, dreigende personeelstekorten en een toegenomen werkdruk. Zorgprofessionals kiezen vaak voor hun vak vanuit bevlogenheid, maar een baan in de zorg vraagt veel van je. Terwijl de kwaliteit van de dienstverlening in de zorg onder een vergrootglas ligt, wordt een van de belangrijkste factoren vaak over het hoofd gezien: hoe zorg je ervoor dat je werk leuk blijft?

// PROGRAMMA

Case 1: Nellieke de Koning – Raad van bestuur van De Bascule.

Case 2: Henrieke van Diermen is senior adviseur P&O van Spirit jeugdhulp. Haar case zal gaan over de bevindingen en uitdagingen naar aanleiding van het interne onderzoek naar bevlogenheid binnen Spirit jeugdhulp.

Case 3: Loubna Zarrou is boardmember van Action for Happiness Nederland, happiness at work professional en auteur van het boek ‘Alle mens aan dek’. Als trendwatcher neemt zij ons mee in de wereld van werkgeluk.

// LOCATIE

Voor deze Meetup zijn we uitgenodigd middenin de zorg, bij De Bascule (voor kinder- en jeugdpsychiatrie) in Duivendrecht.

//POWERED BY

Uitgeverij Koninklijke van Gorcum

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: