De Denktank Kwetsbare Groepen en de Denktank GGZ 2025 van het platform Koplopers in de Zorg zijn de kennis binnen hun sector in kaart aan het brengen. Er wordt gekeken welke onderwerpen er toe doen en welke deskundigen bij de verschillende onderwerpen horen. We doen dit door middel van korte webinars, zogenaamde Knowledge Boosters, een methodiek van GuruScan die op deze wijze de kennis binnen organisaties als Océ van der Grinten, NXP maar ook de Nationale Politie in kaart heeft gebracht.

We bieden de volgende webinars aan:

  • Kwetsbare groepen: 13 september 12.30 – 13.30 uur
  • GGZ 2025: 20 september 12.30 – 13.30 uur.

De webinar over kwetsbare groepen is al de tweede webinar: tijdens het eerste in juli zijn 35 kennisgebieden en 67 deskundigen genoemd. Uiteraard ben je welkom om in stappen.

MEEDOEN?
Je kunt deze webinar volgen achter je eigen PC, laptop, iPad of smartphone. Stuur voor meer informatie en aanmelden een bericht naar koplopersindezorg@guruscan.nl.

Be there and share!

Gepubliceerd door Jaap Jan Brouwer

Jaap Jan Brouwer is strategie- en innovatiedeskundige, en medeoprichter van het platform Koplopers in de Zorg. Met de reeks de Koplopers Top 50 wil het platform een beeld schetsen van de belangrijkste thema’s in de zorg en de wijze waarop bestuurders daarop inspelen. Bent u bestuurder en wilt u hierover vertellen, neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@koplopersindezorg.nl.

One Comment

  1. […] wij een methodiek die door GuruScan is ontwikkeld. In de eerste helft van 2018 heeft er een eerst Knowledge Booster webinar plaatsgevonden, dat een eerste schets van het kennisnetwerk heeft opgeleverd. In de komende periode […]

    Beantwoorden

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: