VACATURE // Vincent van Gogh zoekt GZ-psycholoog/gedragstherapeut voor het Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen op de locatie Venray.

Vincent van Gogh is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden Limburg en delen van Brabant. Zij behandelen en begeleiden mensen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen. Samen met patiënten, naasten en ketenpartners werken ze toe naar herstel en maximale deelname aan de samenleving. Vanuit meerdere locaties en bij mensen thuis.

PROFIEL
Je hebt een opleiding op academisch niveau in de richting psychologie of geestelijke gezondheidskunde afgerond, aangevuld met de opleiding en registratie tot Gezondheidszorgpsycholoog. Daarnaast ben je bekwaam en bevoegd tot het zelfstandig uitvoeren van cognitieve gedragstherapeutische behandelingen en bij voorkeur lid van de VGCT. Initiatief, flexibiliteit en improvisatievermogen zijn onmisbaar. Je bent gericht op het behalen van resultaten en het motiveren en stimuleren van cliënten, daarnaast kun je teamgericht werken.

FUNCTIE
Als GZ-psycholoog ben je regiebehandelaar van een aantal clienten van een behandelgroep in de kliniek en stuurt het team mee aan. Het werk omvat onder meer het geven van verschillende gedragstherapeutische modules in de kliniek en in het deeltijdprogramma, daarnaast het doen van intakes.

De functie is ingedeeld in FWG 65 (CAO GGZ). Het fulltime salaris bedraagt – afhankelijk van ervaring – maximaal € 4702,- bruto per maand. Deze functie willen we graag invullen vanaf 1 augustus 2018, voor min. 24 uur per week. De werktijden worden onderling vastgesteld, rekening houdend met programma en team.

MEER WETEN?
Neem voor vragen over deze functie contact op met de heer M. Kaarsemaker, programmamanager van het centrum via 0478- 527315.

SOLLICITEREN
Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk 16 juli 2018 naar hrminstroom@vvgi.nl.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: