Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Florence Nightingale Fair

7 september 2018 | 10:30 am - 6:30 pm

€49,95
Florence Nightingale Fair - Zorgcommunity
Op vrijdag 7 september 2018 vindt de eerste editie van de Florence Nightingale Fair plaats in de Basiliek te Veenendaal. De Fair is een evenement voor en door zorgprofessionals.

Hartvoorzorg.pngTijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij. Daarnaast wordt de Florence Nightingale publieksprijs uitgereikt aan de zorgprofessional die afgelopen jaar iets bijzonders heeft bewerkstelligd. Als bezoeker krijg je de kans om diverse workshops en masterclasses te volgen en kun je genieten van muziek, theater en de lekkerste hapjes van diverse foodtrucks.

Het evenement wordt afgetrapt door niemand minder dan Tom van ’t Hek en verpleegkundige en schrijver Tommie Niessen. De Florence Nightingale Fair biedt bezoekers de kans om op een veelzijdige manier kennis te maken met diverse facetten van zorg. Zowel middels het bijwonen van workshops en masterclasses als door het bezoeken van de 360-graden beursvloer.
Wij hebben een gevarieerd programma gecreëerd dat bestaat uit diverse zorglandschappen en dat is geënt op jong en oud’, aldus Gijs Nooij (organisatie Florence Nightingale Fair)

Programma

Het programma bestaat uit diverse onderdelen. Zo kunnen deelnemers aan de Fair kiezen uit diverse landschappen, waaronder Dementiezorg, Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, E-Health, Carrière en Wijkverpleging. In de diverse landschappen delen meerdere sprekers met verschillende achtergronden hun kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en workshops. Er is een mobile skills lab aanwezig waar praktijkhandelingen kunnen worden opgefrist en op het hoofdpodium staan gewaardeerde topsprekers als Frans Hoogeveen en Gerben Bergsma, maar ook influencer Tommie Niessen. Ook is er een beursvloer waar beleving centraal staat. Zo is er een expo waar men een blik in de toekomst kan werpen. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Florence Nightingale publieksprijs. Deze wordt uitgereikt aan een zorgprofessional die volgens zijn of haar directe collega’s een bijzondere prestatie heeft geleverd. Informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
7 september 2018
Tijd:
10:30 am - 6:30 pm
Kosten:
€49,95
Evenement Tags:
Website:
http://bit.ly/2PfqDiB

Locatie

De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal, 3905KW
+ Google Maps

Organisator

Verpleegkundige congressen
Website:
http://bit.ly/2LSD0Pu

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: