In navolging van het succes van de Zorginnovatiewinkel in Rotterdam, kunnen tot de zomervakantie opleiders met hun klas weer bij de winkel terecht voor gratis gastcolleges over diverse aspecten van zorginnovatie en e-health.

De Zorginnovatiewinkel wil graag helpen bij het aanbieden van aantrekkelijke vormen van onderwijs, zodat studenten en docenten van een zorgopleiding meer betrokken raken en bewust worden van de vele nieuwe mogelijkheden die er zijn.

Totaal geven ze twaalf gastcolleges  – twee per dag – voor MBO en HBO zorgopleidingen, waarin e-health, zorginnovatie en de implementatie daarvan centraal staan. Er worden succesvolle werkvormen zoals de e-health speurtocht en een quiz ingezet om de studenten op een vernieuwende manier enthousiast te maken.

Ben je docent van een opleiding zorg of techniek? Kies dan één van de data via deze link: http://bit.ly/2scZ4wd.

Een gastcollege is te combineren met een casus en een bezoek aan het Huis van Morgen (350 meter lopen).

Roosendaal CS bevindt zich op steenworp afstand van het Innovitapark (5 minuten lopen via de passarel). Door de gunstige ligging bij het station is een gastcollege interessant voor opleidingen in West & Midden-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

 


 

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: