VACATURE // De Bascule is een academisch centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie in een sterk veranderende omgeving. Op diverse locaties in Amsterdam en omstreken bieden zij specialistische zorg en dragen bij aan wetenschappelijk onderzoek en opleiding. Voor twee regioteams, een dagbehandeling in Amsterdam en voor twee klinische afdelingen in Amsterdam zoeken ze teamleiders.

FUNCTIE

Als teamleider ben je onder meer verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en ontwikkelen van de medewerkers in jouw team. Je geeft operationeel leiding aan het team waarvan coaching op hun professionele ontwikkeling een belangrijke rol is. Je wilt werken als teamleider omdat je het belangrijk vindt dat het proces van de afdeling goed loopt. Je houdt ervan om alles in goede banen te leiden en organiseren. Het allerbelangrijkste vind je een goede teamspirit!

 

WAT BIEDT DE BASCULE?

De functie wordt gehonoreerd conform de CAO GGZ, FWG 60, min. €2.749,00 max. € 4.287,00 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Wij bieden een jaarcontract met de intentie tot verlengen bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden en goed functioneren.

 

JOUW PROFIEL

Een op de zorg gerichte HBO+opleiding, aangevuld met een managementopleiding en leidinggevende ervaring in een professionele organisatie. Tevens beschik je over bedrijfskundige kennis.

 

MEER WETEN

Als je vragen hebt over deze vacature, vraag het functieprofiel op bij secretariaat HRM of neem contact op met:

Maria Kaatee, manager behandelzaken Cluster regio Amsterdam, tel. 020 8901079 ? voor de poliklinische functies
Ber van der Stegen, manager bedrijfsvoering cluster Centraal, 06-22 97 18 69 ? voor de (dag)klinische functies

Solliciteren kan tot 10 augustus 2018.

 

Informatie en solliciteren

 


Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: