LAAT JE INSPIREREN / PRAAT MEE / ONTMOET ZORGCOLLEGA’S

Meetup 2 bij de Bascule

Update: deze meet-up heeft al plaatsgevonden dus inschrijven is niet meer mogelijk.

Bij onze eerste meet-ups hoorden we presentaties over het stellen van doelen in de zorg met het werkgeluk van de zorgprofessional als uitgangspunt. We vervolgen nu het gesprek over het thema (persoonlijk) leiderschap en werkcultuur. Dit is onlosmakelijk verbonden met het nastreven van werkgeluk, maar hoe is dat precies van invloed?

// DINGEN ANDERS DURVEN DOEN

Tijdens deze informele meet-up luisteren we naar cases van zorgprofessionals die het heft in eigen hand hebben genomen en het over een andere boeg hebben gegooid. Vanuit passie voor de zorg in plaats van protocollen. Ook nu is er weer voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen, zodat je vol inspiratie voor je eigen werk naar huis gaat.

Sprekers
  • EntrepeNURSE Shawna Butler – Nurse economist at the intersection of technology and health care innovation.
  • Orthopedisch instrumentenmaker Frank Jol – ‘Doorgaan waar anderen stoppen.’
  • Simone de Kok en Dieke Feliksdal over verpleegkundigen in the lead.
Programma

18:00 uur: inloop
18:30 uur: start programma
20:00 uur: borrel

Locatie

B.2 Amsterdam
John M. Keynesplein 12-42
1066 EP Amsterdam

Ben je erbij?

Ja natuurlijk! Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers, dus meld je snel aan via onderstaand contactformulier. Na je aanmelding ontvang je ongeveer een week voor de meet-up een mail met praktische informatie.

 

 

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: