Door de veranderingen in het zorglandschap ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden en tussenvormen van zorg die ervoor zorgen dat zorgprofessionals op een nieuwe manier samenwerken: in zogenoemde zorgnetwerken. Hoe verzeker je dan de kwaliteit van de zorg? En hoe versterk je de samenwerking en samenhang in de zorgnetwerken vanuit het perspectief van je cliënt of patiënt?

Hoe implementeer je patiëntgerichte, waardegedreven zorg in je organisatie? Laat je inspireren door de laatste inzichten en best practices rondom patiëntgerichte zorg en waarborgen van kwaliteit in zorgnetwerken, tijdens het jaarcongres Sturen op kwaliteit.

INFORMATIE EN AANMELDEN

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: