Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Health Innovation Challenge

15 november 2018 | 1:00 am

Life Science & Health 010

VAN PITCH TOT PILOT
Op zoek naar de mogelijkheid een nieuwe markt te betreden? De kans om een begeleid pilot programma in de Life Sciences & Health sector te winnen? Ben jij ondernemer bij een MKB-bedrijf of startup? De Health Innovation Challenge van de gemeente Rotterdam is dan voor jou de uitgelezen kans om in de zorgsector door te breken! Tijdens deze dag ga jij samen met de andere deelnemers strijden voor begeleide pilot projecten. De winnaars gaan tijdens de pilot projecten hun oplossing daadwerkelijk testen in nauwe samenwerking met de pilot-aanbieders, namelijk Dermahaven, het EMC, Enver, Kinderplein en Het Sportbedrijf Rotterdam.

HEALTH INNOVATION CHALLENGE – DONDERDAG 15 november 2018
De Health Innovation Challenge is gericht op het stimuleren van zorginnovatie in de regio Rotterdam. Uitdagingen bij zorgaanbieders en de gemeente Rotterdam worden verbonden aan creatieve en innovatieve oplossingen en ideeën van startups en MKB-bedrijven. Dit wordt op twee manieren gedaan: via pilot challenges en matchups (speed dates).

VIER PILOT CHALLENGES TE WINNEN
Tijdens de Health Innovation Challenge presenteren Rotterdamse zorgaanbieders, Het Sportbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam hun challenge. Op voorhand kun je als ondernemer je bedrijf en oplossing inschrijven op de challenge van jouw keuze.
De zorgaanbieders – oftewel de uitdagers – selecteren maximaal 6 bedrijven die tijdens de Health Innovation Challenge dag op hun pilots mogen pitchen. Aan het einde van de dag worden de winnaars van de pilot challenges bekendgemaakt. Deze gaan daarna meteen nogmaals de pitch in om a? la Get in the Ring te battlen voor de titel van HIC dagwinnaar!

Gegevens

Datum:
15 november 2018
Tijd:
1:00 am
Evenement Tags:
Website:
http://lifesciencesandhealth010.nl/agenda/health-innovation-challenge-15-november-2018/

Organisator

Life Sciences & Health 010
Website:
http://lifesciencesandhealth010.nl/

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: