Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Health & Care day 2019

2 oktober 2019 | 6:00 am - 4:30 pm

health & care day 2018

De Health & Care Day is hét moment om collega beslissers uit de branche te spreken en van elkaar te leren. Laat je daarnaast inspireren door de verschillende keukentafelgesprekken en de diepduiksessie met één van de meest invloedrijke mensen van Europa: Gerd Leonhard.

Health & Care day

De Health & Care Day is het jaarlijkse kennisevent voor iedereen die aan het stuur wil staan van verandering in de zorg. Een kennisevenement waar de thema’s innovatie, inspiratie, en leren centraal staan. Tijdens de Health & Care Day presenteren een aantal bijzondere en verrassende keynote sprekers in een originele setting hun visie op het thema.

Een gezonde toekomst

Tijdens de Health & Care Day 2019 kijken we samen vooruit naar de toekomst van zorg en gezondheid. Onze sprekers presenteren nieuwe inzichten op gebied van persoonlijke gezondheid, leefstijlgeneeskunde en voeding als medicijn.

Op het gebied van organisatorische vitaliteit denken we na over onze werkomgeving; hoe kunnen we onze mensen gelukkiger en beter maken in hun vak? Wat is de menselijke maat in relatie tot alle technologische ontwikkelingen? En wat is onze rol in de gezondheid van de wereld om ons heen.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2019
Tijd:
6:00 am - 4:30 pm

Organisator

Zorgnetwerk
Website:
http://bit.ly/2CeutXw

Locatie

CHV Noordkade
Verlengde Noordkade 10-12
Veghel, 5462 EH Nederland
+ Google Maps

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: