Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Health & Care Day 2018

3 oktober 2018 | 10:30 am - 8:30 pm

€425
Health&care day // Zorgcommunity

Op woensdag 3 oktober 2018 wordt de 6e editie van de Health & Care Day georganiseerd. Tijdens dit multisensorische inspiratie-event, worden inspiratie, innovatie en kennis op een unieke manier gepresenteerd aan bestuurders en beslissers in care en cure die het anders, slimmer, beter (willen) doen. Op het programma staan onder meer key-notes van Mariënne Verhoef (bestuurder bij Spirit! Jeugd & Opvoedhulp) en prinses Laurentien (oprichter Missing Chapter Foundation).

Health & Care Day 2018

Zorg organiseren we samen. Met iedereen: cliënt, verzekeraar, professional, marktpartij, vrienden en familie zoeken naar verbinding om de branche te verbeteren en te verrijken. De wereld verandert namelijk snel. Dus de zorg moet mee. We willen beter en efficiënter en tegelijkertijd warmer en persoonlijker. Dat vraagt om slimme oplossingen, open samenwerkingen en een creatieve inzet van innovaties en moderne middelen.

Tijdens de Health & Care Day kijken we met een open blik naar al die veranderingen in vragen, wensen en mogelijkheden, breken we met conventies waar het moet, beschermen we wat kwetsbaar is waar het nodig is, springen we over schaduwen en slechten we grenzen. Want we hebben elkaar allemaal nodig om tot het beste resultaat van vertrouwen en verbinding te komen.

Niets zal blijven zoals het was, samen kunnen we zorgen voor een mooie toekomst. Anders, slimmer, beter.

 

Health & Care Day // Zorgcommunity

 

Informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
3 oktober 2018
Tijd:
10:30 am - 8:30 pm
Kosten:
€425
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://bit.ly/2MAjFnt

Locatie

Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Bussum, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://bit.ly/2MAjFnt

Organisator

Zorgnetwerk
Website:
http://bit.ly/2CeutXw

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: