Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Denk mee met Menno de Bree: medisch leiderschap ontleed

31 oktober 2018 | 10:00 am - 6:00 pm

€425

Een verrassende en inspirerende meedenkdag voor medisch specialisten, huisartsen en andere medisch professionals. Medisch leiderschap is hot. Het is de nieuwste CanMEDS-competentie. Maar wat is dat eigenlijk, leiderschap? Op deze interactieve meedenkdag ontwikkel je je eigen visie, wordt je uitgedaagd kritisch te kijken naar de organisatie waarin je werkt en ontdek je verrassende invalshoeken om te kijken naar de manier waarop je zelf in je werk staat. In een onderhoudend filosofisch programma van 3 dynamische afwisselende blokken van telkens 90 minuten stelt Menno de Bree 3 belangrijke begrippen centraal, die hij vanuit twee diametraal tegenoverstaande visies bespreekt. Zo creëert hij snel en behendig een overzicht van het speelveld, zodat je gevoed met inzichtgevende invalshoeken jouw eigen mening kunt vormen.

Menno de Bree (1974) studeerde filosofie en werkte als filosoof achtereenvolgens bij Heineken en Nyenrode. Sinds 2003 is hij verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (nu als docent medische ethiek en filosofie), en verzorgt daarnaast filosofische lezingen en workshops voor professionals. Sinds 2016 is hij tevens docent aan the School of Life Amsterdam.

Brainfeed organiseert verrassende en inspirerende nascholingen voor medisch specialisten, huisartsen en andere professionals. De nascholingen zijn kwalitatief van hoog niveau, inspirerend, onderhoudend, verfrissend en vernieuwend. Dat geldt voor zowel de sprekers als voor de locaties. Vanuit onze ruime ervaring met het organiseren van wetenschappelijke bijeenkomsten, lezingen, congressen en cursussen voor professionals hebben wij de filosofie ontwikkeld die u in ons cursusaanbod terugvindt: Brainfeed feeds your brain.

 

Informatie en aanmelden

 

 

Gegevens

Datum:
31 oktober 2018
Tijd:
10:00 am - 6:00 pm
Kosten:
€425
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.denkmeemetmennodebree.nl/

Locatie

Kasteel de Vanenburg
Vanenburgerallee 13
Putten, 3882 RH
+ Google Maps
Website:
https://kasteel-de-vanenburg-bw-premier-collection.business.site/

Organisator

Brainfeed
Website:
https://www.brainfeed.nl/

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: