Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Agenda voor de toekomst

31 oktober 2019 - 1 november 2019

De Agenda voor de toekomst vormt de ruggengraat van de Beweging 2025, die er op gericht is fundamentele veranderingen in de zorg tot stand te brengen. De Agenda voor de toekomst kent twee belangrijke elementen:

 

  • de zorgtafels: richten zich op strategisch/inhoudelijke onderwerpen en dienen om knelpunten op macroniveau te identificeren, analyseren en van een oplossing te voorzien. De oplossingen moeten aansluiten op de wereld van cliënten, medewerkers en zorgorganisaties. De deelnemers komen tweemaandelijks bij elkaar.
  • de learning communities: werken specifieke onderwerpen met betrekking tot management, organisatie en medewerkers uit, ze werken van denken naar doen en zoeken praktische handvatten. De deelnemers komen tweemaandelijks bij elkaar.

De activiteiten in het kader van de Agenda voor de toekomst starten per 1 november. We hebben de volgende planning voor ogen:

  • maart – oktober: Toekomstwijzers, invitational conferences, vorming zorgtafels plus selectie thema’s
  • 7 november 2019 congres Beweging 2025: start activiteiten
  • november 2019 – november 2020: zorgtafels en learning communities werken de thema’s uit in (twee)maandelijkse bijeenkomsten, uitmondend in aanpassingen wetgeving/financiering, organisatie, publicatie, scans, trainingen et cetera
  • november 2020 congres Beweging 2025: afronding activiteiten eerste jaar plus planning vervolg.

Als u partner van de Agenda voor de toekomst wordt kunnen u en/of uw medewerkers (maximaal 5) deelnemen aan de zorgtafels en de learning communities. De kosten om partner te worden bedragen € 9.500,= ex btw per jaar. Wilt u alleen deelnemen aan de learning communities dan betaalt u € 1.400,= ex btw per jaar.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: