’s Heerlen Loo helpt in heel Nederland mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Dat doen ze met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. Zij zijn op zoek naar begeleiders voor verschillende locaties.

WIE ZOEKEN ZE?
Jij staat sterk in je schoenen, ook met volle tegenwind. Je hebt inzicht in de oorzaak van gedrag en vindt het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze cliënten. Je hebt hart voor de complexe zorg en daarom zoeken we jou!

Ze zoeken niet alleen maar ervaren begeleiders. Ook als je net of bijna van school bent of al wat ouder en ervoor gekozen hebt om eerst de kinderen groot te brengen, zijn ze benieuwd naar jou. Kom je uit een andere sector maar wil je graag in de zorg werken en ben je bereid om je diploma’s te gaan halen, ook dan kan je solliciteren. Past een vacature bij je, maar je voldoet net niet aan alle eisen? Schroom dan niet om toch te reageren.

Het gaat om contracten van 12 uur, maar ook van 36 uur. Wil je meer of juist minder uur werken? Ook dan vragen ze je te solliciteren. Vaak is het mogelijk om jouw wens te kunnen honoreren.

Bekijk het vacature-overzicht

 


 

 

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: