Op 11 april 2019 wordt tijdens het tweejaarlijkse symposium van de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking van Tranzo (Tilburg University) voor de vijfde keer de Anton Došen Scriptieprijs uitgereikt.

De Anton Došen Scriptieprijs is door de Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland ingesteld, in samenwerking met Tranzo (Tilburg University) en STEVIG, onderdeel van Dichterbij. De scriptieprijs bevordert onderzoek naar de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische en/of gedragsproblemen (begeleiding, behandeling en diagnostiek) en wordt uitgereikt aan de auteur van de meest vernieuwende masterscriptie. Iedereen die een scriptie op dit gebied heeft geschreven in het kader van een universitaire master aan een universiteit in Nederland of België in het academisch jaar 2016/2017 en 2017/2018 komt in aanmerking voor de scriptieprijs.

De prijs die wordt uitgereikt door juryvoorzitter prof. dr. Petri Embregts, bestaat uit een geldbedrag van 5000 euro.

Aanmelden kan tot 1 november 2018. Meer achtergrondinformatie over de prijs,
het reglement en waar de aanmelding aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de prijs is te vinden op de website van de Anton Došen Scriptieprijs.

Gepubliceerd door Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: