Supporters

LAUNCH PARTNER // Uitgeverij Koninklijke van Gorcum

Launch partner Uitgeverij Koninklijke van GorcumDe missie van Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum is kennis verspreiden. Daarvoor werken ze samen met auteurs, vakspecialisten, docenten, studenten en andere lezers. Al deze mensen die (gaan) werken of geïnteresseerd zijn in de zorg kunnen ook van elkaar leren en nieuwe media maken nieuwe vormen van kennisdeling en samenwerking makkelijk. Daarom is Van Gorcum launch partner van Zorgcommunity.

Over uitgeverij Koninklijke Van Gorcum

Als zorgprofessional of hulpverlener kun je bij Uitgeverij Van Gorcum terecht voor vakkennis die je helpt om je cliënten optimaal te ondersteunen en goed in te spelen op de snelle veranderingen in zorg en welzijn. Ook voor managers in de zorg bieden we hulpmiddelen die inzicht geven in de drijfveren van medewerkers en hoe je hen kunt helpen om optimale zorg te verlenen aan hun cliënten. In dit interview met Tieneke Verheijen, uitgever voor het Sociaal Domein bij Van Gorcum, lees je meer over de drijfveren en ambities met Zorgcommunity.

PARTNER // Koplopers in de Zorg

koplopers-logo-676x627

PARTNER // The Community Building Group

TCBG Logo silver


 

AMBASSADEUR // Siert Peters

Siert Peters

MEEDOEN?

Wil je ook bijdragen aan Zorgcommunity, heb je een goed idee of wil je onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier: