Mijn profiel

Maaike te Groen
Voornaam
Maaike
Achternaam
te Groen
E-mailadres
maaiketegroen81@gmail.com
Organisatie
Tergooi
Functie
Verpleegkundig Specialist Hartfalen i.o
Biografie
Ik ben Maaike te Groen, 37 jaar, moeder van twee jongens (2009&2010) en ja daarnaast ook nog master student Advanced Nursing Practice sinds september 2017. Ik specialiseer mij in hartfalen en mijn hart ligt ook echt bij de cardiologie. Het hart is een uniek orgaan. De motor van ons lichaam die met alles in verbinding staat. Er zijn niet voor niets zoveel spreekwoorden waar het woord 'hart' in voorkomt!!. Zorg is echt mijn passie. Er kunnen zijn voor mensen. Niet enkel medicamenteus gericht, maar soms ook gewoon luisteren. Door iemand heen kunnen prikken en angst kunnen lezen in iemands ogen. Ik denk dat die combinatie je tot een goede verpleegkundige maakt. Naast mijn werk schrijf ik zo nu en dan een blog. Ik vind het heerlijk om mijn ervaringen op papier te zetten en te kunnen delen. Helaas staat het dit jaar door mijn studie op een laag pitje.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...
Het onderbuikgevoel in de zorg
2 jaar geleden 2 Reacties

Verpleegkundige Maaike vroeg zich bij het kijken naar reality-tv over de spoedeisende hulp vaak af hoe zij in zo’n situatie zou handelen. Tot de avond waarop ze op de proef werd gesteld.

Maaike te Groen does not have any friends yet.