Mijn profiel

Martien Strik
Voornaam
Martien
Achternaam
Strik
E-mailadres
martienstrik@hotmail.com
Functie
Verpleegkundige
Website (http://www.website.nl)
Biografie
Mijn passie ligt bij de acute en intensieve zorgen, voor dat ik met de verpleegkundige opleiding ben begonnen, heb ik gewerkt als chauffeur bij de huisartsenpost, Mobiele Intensive Care Unit en ambulancedienst in Nederland. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de HBO V opleiding, waarna ik in Nederland als verpleegkundige heb gewerkt op diverse afdeling en functies: o.a. op de spoedeisende hulp, de acute opname afdeling, de afdeling hartbewaking maar ook binnen de evenementen hulpverlening (laatste tijd ook als Adv. Life Support Verpleegkundige). Onlangs ben ik weer terug komen wonen in Nederland (Groningen) Na 2,5 jaar in België gewoond en gewerkt (op de intensive care, de ambulancezorg en de spoedeisende hulp) te hebben. Hier woon ik samen met mijn lieftallige echtgenote en 2 jonge zonen. Momenteel werk ik als specialistisch verpleegkundige binnen het technisch thuiszorg team en als verpleegkundig-ambulancier- hulpverlener. Mijn ambitie is om in de toekomst de opleiding tot ambulanceverpleegkundige te kunnen volgen. Naast mijn passie voor de acute zorg, beoefen ik al meer dan 12 jaar de Japanse krijgskunsten Aikido en Iaido, hierin heb ik ook meerdere jaren les gegeven.
eenzaam overlijden verpleegkunde
8 maanden geleden geen commentaar

Tijdens zijn eerste dienst op de intensive care kan Martien Strik een eenzame dame niet alleen laten sterven.

De knop omzetten
8 maanden geleden geen commentaar

Mensen worden regelmatig op het verkeerde been gezet wanneer ze Martien Strik zien. Maar onder zijn ruige uiterlijk, schuilt een klein hartje.

werken op de ambulancedienst
1 jaar geleden geen commentaar

Ambulanceverpleegkundige Martien ‘Spoedbroeder’ Strik neemt ons mee in een van de meest indrukwekkende ritten van zijn leven. En nee, dat was geen groot ongeval waarbij hij ondersteboven heldhaftige levensreddende handelingen uitvoerde.

Martien Strik does not have any friends yet.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...