Mijn profiel

Margot Van Ark-Franken
Voornaam
Margot
Achternaam
Van Ark-Franken
E-mailadres
m.ark-franken@kpnplanet.nl
Biografie
Oncologieverpleegkundige werkzaam in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Een persoon die haar passie voor het prachtige vak verpleegkunde wil delen. Mensen wil inspireren en iets mee wil geven door praktijkervaringen te delen in de vorm van blogs. A new blogger is born.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...
2 jaar geleden 2 Reacties

Margot van Ark-Franken werkt als oncologieverpleegkundige in het ziekenhuis. In haar blog vertelt ze dit keer over de patiënte die voelt dat ze de controle moet loslaten, maar dat niet makkelijk vindt…

Margot van Ark-Franken // Lost in translation
2 jaar geleden geen commentaar

Oncologieverpleegkundige Margot vertelt in haar blogs over haar ervaringen met het werken in de zorg. Dit keer ontmoet ze een vader en zoon die elkaars taal niet lijken te spreken.

Oncologieverpleegkundige Margot
2 jaar geleden geen commentaar

Op voor de buitenwereld wellicht kleine momenten, maak je voor je patiënten een groot verschil. Oncologieverpleegkundige Margot vertelt in dit blog over die keer dat ze het ziekenhuis op z’n kop zette voor een douche.

2 jaar geleden 9 Reacties

Als verpleegkundige zie je dagelijks vele patiënten, sommigen daarvan blijven je altijd bij. Column van oncologieverpleegkundige Margot.

Margot Van Ark-Franken does not have any friends yet.