Mijn profiel

Voornaam
Roland
Achternaam
Kip
E-mailadres
community@stichtingizz.nl
Organisatie
Stichting IZZ
Functie
Directeur
Website (http://www.website.nl)
Biografie
Klinkt het heel gek als ik zeg dat IZZ een gouden formule is? Waarschijnlijk niet, waar ben ik anders directeur voor? Maar het is echt zo. Ik begrijp ook wel dat mensen ons vooral associëren met een zorgverzekering. Maar je zou IZZ tekortdoen als je alleen naar die verzekering kijkt. De IZZ Zorgverzekering is onze basis; een belangrijke pijler onder ons bestaan als stichting. Maar er is ook een tweede pijler. Zeker zo belangrijk als de eerste. Die gaat over onderzoek en projecten om de gezondheid en inzetbaarheid te verbeteren. Over thema’s als burn-out, overgang, stress, arbeidsfysiotherapie en het organisatieklimaat. Daar verdiepen we ons in, samen met het zorgveld en wetenschappers. We komen met werkende oplossingen, die bijdragen aan gezond werken en gezond leven. Aan vitaal zijn én vitaal blijven.
7 maanden geleden geen commentaar

Er werken meer dan een half miljoen vrouwen tussen de 40 en de 60 jaar in de zorg, van wie 64% overgangsklachten ervaart. Waarom maken dan nog maar zo weinig werkgevers werk van de overgang? Roland Kip van Stichting IZZ vindt dat het hoog tijd is om dat taboe te doorbreken!

Roland Kip does not have any friends yet.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...