Mijn profiel

Vincent Bakx
Voornaam
Vincent
Achternaam
Bakx
E-mailadres
vincentbakx@consultcare.nl
Website (http://www.website.nl)
Biografie
Vincent is een de ervaren manager/adviseur die altijd alles doet vanuit het perspectief van een cliënt. De relatie met cliënt moet altijd voorop staan bij alles wat je doet.
Zorgcommunity origami bird
Voor iedereen met een passie voor de zorg die kennis en ervaringen wil delen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken...
Zo kan het ook in het ziekenhuis: de dokter blijft mens
11 maanden geleden geen commentaar

”Ik werk al lang in de zorg als adviseur, trainer en coach om zorgorganisaties te helpen om de relatie met hun cliënten of patiënten te verbeteren. Laat je als zorgverlener niet leiden door regels, procedures en systemen, maar vertrek steeds vanuit ‘de bedoeling’: de relatie tussen de zorgverlener en zijn cliënt of patiënt. Een mooier voorbeeld uit de praktijk dan mijn ervaringen kan ik niet geven.”

Positieve gezondheid Vincent Bakx
2 jaar geleden 1 Reactie

Het model van positieve gezondheidszorg draagt ertoe bij dat we minder in systemen, protocollen of procedures denken en handelen. Maar helpt dit gedachtengoed teams in de zorg ook beter te functioneren? Vincent Bakx legt het uit.

zelfsturing // Vincent Bakx
2 jaar geleden 2 Reacties

Steeds meer zorgorganisaties werken tegenwoordig met zelfsturende teams, maar het is nog niet zo eenvoudig om verantwoordelijk te nemen én te geven. Vincent Bakx geeft in zijn blog 6 tips!

Vincent Bakx - bullshit jobs in de zorg
2 jaar geleden geen commentaar

Vincent Bakx stelt dat het schrappen van ‘bullshit’-banen in zorg misschien wel eens de oplossing zou kunnen zij voor het personeelstekort. Lees in zijn blog hoe hij tot deze conclusie komt.

2 jaar geleden geen commentaar

Hoewel de gezondheidszorg in Nederland goed geregeld is, moet het anders. Ieder jaar weer wordt het hele circus rond zorginkoop opnieuw uitgevoerd. Tijd die ook besteed kan worden aan het verlenen van zorg.

Vincent Bakx does not have any friends yet.