Health & Care Day 2018 // 3 oktober
Wat vind je van deze bijdrage?

Op woensdag 3 oktober 2018 wordt de 6e editie van de Health & Care Day georganiseerd. Tijdens dit multisensorische inspiratie-event, worden inspiratie, innovatie en kennis op een unieke manier gepresenteerd aan bestuurders en beslissers in care en cure die het anders, slimmer, beter (willen) doen.

Op het programma staan onder meer key-notes van Mariënne Verhoef (bestuurder bij Spirit! Jeugd & Opvoedhulp) en prinses Laurentien (oprichter Missing Chapter Foundation).

 

Informatie en aanmelden

 


 

Posted by Jet Dingemans // Zorgcommunity

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: