Tommie Niessen werkt als verpleegkundige, schrijft stukjes en maakt video’s over zijn werk in de zorg. Omdat hij het leuk vindt en omdat de zorg wat meer (positieve) aandacht verdient. Hij beschrijft wat hij meemaakt en ervaart, zowel de leuke als de minder leuke dingen. Hoe mooi het is en hoe moeilijk het soms kan zijn.

Op vakantie met de VR-bril
Met behulp van de Virtual Reality-bril kunnen (dementerende) ouderen toch nog een wereldreis willen maken, door de Grand Canyon lopen of een bezoek brengen aan de Eiffeltoren. Gewoon thuis, vanuit de luie stoel.

 

 

Geplaatst door Jet Dingemans (Zorgcommunity)

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en Meetups.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s