Tijdens de Zorgcommunity meet-ups komen we met zorgprofessionals en anderen met hart voor de zorg bij elkaar. Steeds nemen twee experts je mee in hun visie op actuele thema’s in de Nederlandse gezondheidszorg, en is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Dus meld je aan, ontmoet zorgcollega’s en laat je inspireren!


Kalender 2018

15 april | Meet-up #1 

28 juni | Meet-upXL

20 november | Meet-up #3

Lees meer over meet-up #1 in het blog dat Siert Peters voor ons schreef.


 

MEEDOEN?

Wil je de volgende meet-up bijwonen of een meet-up hosten bij jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

 


Posted by Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.

Helemaal (niet) mee eens of heb je een vraag? Laat een reactie achter: